سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
تکنیکهای دوست یابی، دوست خوب، دوست یابی
 
 
به نعمت پروردگارتان ـ عزّوجلّ ـ اعتراف کنید و از همه گناهانتان به سویش توبه نمایید که خداوند، بندگان سپاسگزارش را دوست دارد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله] 
»» ازدواج و خانواده بدون شک تعاملات درون خانواده یکی از مهمترین عوا

ازدواج و خانواده
بدون شک تعاملات درون خانواده یکی از مهمترین عوامل تامین کننده سلامت روانی فرد محسوب می گردد. در بررسی تعاملات درون خانواده روابط پدر و مادر با یکدیگر، روابط والدین با فرزندان و روابط فرزندان با یکدیگر مطرح می گردد و هر یک از این روابط به نوبه خود اثرات ویژه ای بر شخصیت، احترام به نفس و بهداشت روانی فرد دارد. در روابط درون خانواده فرزندان در درجه اول باید احساس مقبولیت بنمایند و بدانند از جانب والدینشان همانگونه که هستند پذیرفته شده می باشند نیازهای کودکان از جانب والدین به گونه ای باید ارضا گردد که به سیر تکامل روانی و جسمانی کودکان منجر شود. روابط درون خانواده چنانچه به نحوی باشد که منتج به اضطراب برای فرزندان گردد، امنیت روانی فرد را به خطر می اندازد. و این خود می تواند سرمنشا بسیاری از مشکلات روانی، رفتاری و شخصیتی برای آنها بشود، به طوریکه باید اشاره به این موضوع داشته باشیم که از لحاظ بهداشت روانی بیشتر جو روانی حاکم در خانواده و اثرات بالقوه آن مطرح است. در این رابطه می توان با ذکر مثالهایی مسئله را روشن تر بیان نمائیم . مثلا چنانچه روابط درون خانواده به خصوص روابط والدین با یکدیگر از عدم همبستگی و احترام متقابل برخوردار باشد، در فرزندان نیز یادگیریهای غلط به وجود می آید. و این خود به روابط اجتماعی او با دیگران لطمه وارد می سازد در خانواده هایی که روابط بر اساس مهار کردن هیجانات طبیعی انجام می پذیرد در سازگاری و تطابق اجتماعی فرد مشکلاتی ایجاد می شود. تحریک پذیری و هیجانات غیر عادی چنانچه در روابط درون خانوادگی وجود داشته باشد کودکان دچار ترس شده و رویه عقب نشینی را در ارتباطات اجتماعی خود با دیگران دارا می باشند. روابط درون خانوادگی چنانچه منتج به عدم ارضا نیازهای عاطفی فرزندان گردد خود موجب کاهش فعالیت های مفید و سازنده کودکان از جمله کاهش فعالیت های درسی خواهد گشت ارتباطاتی که کودکان را در بلا تصمیمی و بلاتکلیفی قرار می دهد و رفتار والدین برای آنها غیر قابل پیش بینی می گردد، موجب تشویق و اضطراب بالا در آنها میشود. در اختلافات والدین چنانچه کودکان حالت انتظار دعوا را تجربه نمایند یعنی هر روز پیش بینی نمایند که والدین خواهد داشت حالت انتظار کشیدن اتفاق بد در آنها به صورت عادت خواهد گشت و حالت انتظار اضطراب را به دنبال خواهد داشت. گذشته از روابط والدین بال یکدیگر رفتار و والدین با فرزندان نیز حائز اهمیت است که بهترین روش در این استوار است که خشم و تنبیه به مقدار کم و اعمال تشویق و محبت به مقدار زیاد و البته نه افراطی می تواند به عنوان بهترین روش ارتباطی با فرزندان به حساب آید.

روابط درون خانوادگی و بهداشت درونی

هوشنگ احمدی صوفیوند
خانواده عضو کوچک تشکیل دهنده جامعه است و خانواده تشکیل می شود از پدر و مادر و فرزند یا فرزندان که یا همه آنان پسر هستند و یا دختر و پسر، که درون خانه ای که مالکیتی است یا اجاره ای، کوچک یا بزرگ، تک واحدی و یا آپارتمان و یا در شهر و یا روستا که زندگی می کنند. پدر کار می کند و مادر خانه دار است و یا مادر هم کار میکند و هم خانه داری ، بچه ها یا تحصیل می کنند یا هنوز بزرگ نشده اند به تربیت و مراقبت نیاز دارند. در بهداشت روانی یعنی روان خوب یعنی داشتن یک روحیه خوب برای زندگی، معاشرت، کار و تربیت کردن فرزند و یا فرزندان واکسیناسیون شدن شخصیتی که از نظر روانی در مقابل بیماریهای اجتماعی از سوی اعضای بزرگ خانواده یعنی پدر و مادر به فرزندان کرده اند. فرزندان وقتی از سوی پدر و مادران از همان آغاز کودکی از نظر بهداشت روانی مورد توجه قرار گرفته باشند. بیماریها و مشکلات خارج از خانه نمی تواند بر شخصیت و سلامتی روح و روان آنان اثر گذارباشد. حالا این واکسیناسیون چگونه پدر و مادر و یا مادران به فرزند و یا فرزندان و با پدر به مادر فرزندان و یا پدر به مادر فرزندان و یا مادر به پدر فرزندان می کنند اهمیت دارد، همان توجه احساسی و عاطفی است توجه راهنمایی های روشنگرانه است. مراقبت های انسانی به یکدیگراست. و این ضمان حفظ روابط درون خانوادگی جامعه ها است. اما حقیقت باید گفت که بهداشت روانی در جایگاه روانی در جایگاه تربیت و مراقبت پدر و مادران به فرزندان خود وجود ندارد و یا اگر وجود داشته باشد رعایت نمی شود. پدر و مادران به تغییرهای جسمانی فرزندان خود حساسیت نشان می دهند و یا پدر به مادر فرزندان و یا مادر به پدر فرزندان، که به طور مثال دل درد، فشارخون، سرماخوردگی، بریدگی دست و پاها، بیماری چشمان و غیره اما به تغییرهای روانی فرزندان خود حساسیت نشان نمی دهند. به طور مثال افسردگی، پرخاشگری، گوشه گیری و غیره... نبود این وسله مهم در ارتباط ( بهداشت روانی) در رابطه درون خانوادگی سبب می شود که میان روابط اعضای خانواده فاصله ایجاد شود، فاصله ای که از خانه شروع و سپس به جامعه کشیده می شود که مانند مسائل مشکل ساز و دردسرآفرین که چه در گذشته و چه در حال جامعه با آن دست به گریبان است و همان ناسازگاریهای اجتماعی و از نظر روانی فرد با فرد و یا اعضای خانواده جامعه است .

روابط درون خانواده و بهداشت روانی

پرویز رزاقی
خانواده اولین و مهمترین محیطی است که کودک در آن از کیفیت روابط انسانی آگاهی پیدا می کند. فروید تجارب سالهای اولیه زندگی در شکل پذیری شخصیت مهم می داند و حتی جامعه شناسان نیز با روانشناسان در این زمینه متفق القول بوده و تجارب سالهای اول کودکی را به عنوان زیر بنای شخصیت و رفتارهای بعدی کودک می دانند.
بهداشت روانی دارای اصول زیر است:
- احترام فرد به شخصیت خود ودیگران
- شناختن محدودیتها در خود و افراد دیگر
- دانستن این حقیقت که رفتار انسان معلول عواملی است.
- آشنایی به اینکه رفتار هر فرد تابع تمامیت وجود اوست.
- شناسایی احتیاجات و محرکهایی که سبب ایجاد رفتار و اعمال انسان می گردد.
ایمان به خدای متعال، شخصیت والدین، تجارب، تحصیلات، نگرشهاو علائق ، عوامل اقتصادی... و سایر عوامل تعیین کننده نوع روابط دورن خانواده و بهداشت روانی آنان می باشند. تفاوتهایی که والدین بین اعضای خانواده می گذارند باعث می شود که روابط درون خانواده را تحت الشعاع قرار داده و بهداشت روانی خانواده و فرد را به خطر بیاندازد و ممکن است اعضای خانواده برای بدست آوردن جایگاه و موقعیت خود دست به رفتارهای ناهنجار بزنند.

روابط درون خانواده و بهداشت روانی

نصرت زارع مهرجردی
در عصر ما این امر مسلم گشته است که رفتار فرد نتیجه موقعیتها و عوامل متعددی است که مهمترین آنان خانواده می باشد، هنگام کودکی، اساس شخصیت فرد در خانواده پی ریزی می شود و پایه رفتارهای بعدی او را استوار می سازد، اگر خانواده وظایف خود را به خوبی انجام دهد شانس موفقیت کودک در زمان بلوغ و بزرگسالی افزایش خواهد یافت و بالعکس چنانچه این عامل از انجام وظایف خود به طریقی قصور ورزد سازگاری فرد در دوران جوانی و بزرگسالی بسیار دشوار و گاه نیز غیر ممکن خواهد شد. ارضاع تمایلات عاطفی اساس بهداشت جسمانی و روانی است که این نسبت مگر در دورن خانواده و روابط میان اعضای خانواده که افراد را از این نظر رشد داده و باعث اعتلای معنوی و روحی و روانی او می شود. فلسفه تعلیم وتربیت دنیای امروز بر اساس پرورش تمامی شخصیت فرد استوار است بدین معنی که جهت تحویل انسانی سالم و خلاق و مفید به جامعه لازم است تا همراه با توسعه قوای فکری و قوای جسمانی ، قوای عاطفی نیز پرورش یابد و بر این اساس قسمتی از وظایف خانواده باید منحصر به تامین بهداشت روانی اعضای خانواده شود.
چنانچه خانواده با به کارگیری روشهای صحیح در امر بهداشت روانی و به وجود آوردن شرایط مناسب در خانه بکوشد خواهد توانست عامل بسیارمؤثر در این راه باشد. خانواده با برقرار کردن رابطه محکم و صمیمانه میان اعضای خانواده می تواند در این راستا گامهای موثر و مفیدی بردارد. در اینجا باید گفت که خانواده باید مکانی باشد که در آن فرد احساس ایمنی نموده حق داشته باشد علائق، استعدادها، عواطف و احتیاجات طبیعی خود را بدون واهمه ابراز داشته از افراد دیگر خانواده در حل مشکلات خود کمک بگیرد.

نقش خانواده در بهداشت روانی خانواده

علیرضا باقری
سلامت روانی عبارتست از رفتار موزون و هماهنگ با جامعه، شناخت و پذیرش واقعیتهای اجتماعی و قدرت سازگای با آنها، ارضای نیازهای خویشتن به طور متعادل و شکوفایی استعدادهای فطری خویش. هدف اصلی بهداشت روانی، پیشگیری از وقوع ناراحتیها و حفظ سلامت روانی به منظور ایجاد یک سری محیط فردی و اجتماعی سالم و مناسب و همچنین درمان اختلالات جزئی رفتار که از وقوع بیماریهای روانی شدید جلوگیری می کند، می باشد. می دانیم که شکل گیری شخصیت و به طور کلی الگوهای روانی و رفتاری هر فرد به طور عمده در گرو شیوه های تربیت و چگونگی رفتار با وی در دوران کودکی است، لذا شرط رسیدن به اهداف نهایی بهداشت روانی، پرداختن به سالهای اولیه زندگی یعنی دوران قبل و بعد از تولد است کودکان امروز مردان و زنان فردای جامعه اند و آنها در سلامت روانی جامعه بسیار اثر گذارند، سپس جای آن دارد که ابتدا با شناخت بهتر از خود بهداشت روانی به عوامل موثر در ایجاد آن پرداخته و به ایجاد زمینه هایی بپردازیم که تضمین کننده این سلامتی چه در خانواده ها وچه در جامعه باشد.

نقش اعتلای فرهنگ ازدواج در بهداشت روانی داوطلبان ازدواج

حبیب الله تافته
با نام و یاد خداوندی که انسانها را از دو جنس مختلف آفرید تا در کنار هم به آسایش و آرامش دست یابند، خداوند خوب و مهربانی که همه موجودات را زوج آفرید( مذکر و مونث) ، و این از حکمت اوست، و در آیه 21 روم این مورد به وضوح درباره ازدواج به چشم می خورد، ( که ما انسانها را از دو جنس مذکر و مونث آفریدیم تا در کنار هم به آرامش و قرار دست یافته و به یکدیگر مهر و محبت ورزند) . اصلا عشق و محبت و دوستی زیبا و لذت آورند و هر انسانی نیاز دارد تا به دیگری محبت ورزد و متقابلا از او محبت گیرد، لذا در پیوند زناشوئی میان دو جنس مذکر و مونث این موضوع قوت و استحکام بیشتری به خود میگیرد چون دو جنس مختلف با نیازها و خواستهای گوناگون و متنوع در پی رسیدن به یک هدف مشترک هستند لذا سعی می کنند تا هر آنچه که در چنته وجودی خویش دارند بکار گیرند در این زمان هست مکه زوجین به آرامش و آسایش دست می یابند و از میوه های شیرین آن بهره مند می گردند، میوه هایی که سرشار از عواطف و احساسات دوستانه و خیرخواهانه جهت نیل به کمال معنویت در زندگی شخصی و غیر شخصی است، انسانی که به آرامش روحی و روانی و به تبع آن سلامت جسمانی دست یافته با نیروی دو چندان به پیکار با مشکلات و معضلات زندگی می پردازد ( برخورد می کند) . بنابراین متوجه می شویم که پیوند زناشویی و ازدواج میان دو فرد چه فوائد و ثمراتی دارد، لذا باید فرهنگ ازدواج را که نقش مهمی در بهداشت روانی داوطلبان ازدواج دارد تبلیغ و آن را به حد اعلای گسترش در میان افراد مختلف جامعه رساند که این امر مستلزم برنامه ریزی لازم از سوی مسئولان امر در بخش بهداشت و درمان و نیز شورای عالی جوانان و سایر بخشهاست.

نقش اعتلای فرهنگ ازدواج در بهداشت روانی داوطلبان زدواج

دکتر غلامرضا عسگری
در بحث فرهنگ و ازدواج و بهداشت روانی در ابتدا باید دید اصولا ازدواج یعنی چه؟ ازدواج موفق کدام است؟ و موارد لازم برای انجام ازدواجی هدفمند و آینده دار کدامند؟ ازدواج امری است خوئی و فطری و دارای هدفهای مختلف در طریقه طبیعت، پیمانی است که بین مرد و زن در جامعه به شکلی علنی برقرار می گردد تا آن دو بتوانند آزادانه و به دور از سرزنش جامعه رابطه ای عاطفی معنوی و جسمی بقرار نمایند تا در کنار یکدیگر آرامش یافته لباس همدیگر باشند و در غم و شادی شریک هم باشند و برای یکدیگر نردبانی باشند به سوی کمال و به سوی خداوند .
ازدواج موفق ازدواجی است هدفمند که در آن زن یا مرد با درایت و برای رسیدن به مقاصدی که در دوران مجردی برای خود در نظر گرفته اند تن به آن می دهند و همین قدم در راه گذاشتن تا به مرحله رسیدن به هدفها و آرزوهای قابل دسترسی در برگیرنده مسیر یک ازدواج موفق خواهد بود. پیمودن این مسیر خود لوازم و ابزاری می طلبد که عبارتند از:
- تعیین اهداف ازدواج
- دانستن مسئولیتها و مشکلات پس از ازدواج به خصوص با توجه به شغلهای زن و مرد
- تعیین معیارهایی برای انتخاب همسر با توجه به اهداف و مشکلات پس از ازدواج
- مطالعه کتابهای علمی در خصوص مسائل زناشویی و احیانا گذراندن کلاسهایی در این مورد 5- داشتن مشاوری آگاه، متعهد، بی طرف و در دسترس. می دانیم که یک ازدواج موفق یا ناموفق تاثیری کاملا مستقیم بر روان نه تنها یک زوج که کل جامعه دارد چرا که تبعات یک ازدواج ناموفق تنها به آن دو محدود نگشته و اگر پای فرزندی نیز در میان باشد آن کودک نیز از آتش به پا خواسته در امان نخواهد بود و همچنین این آتش به پا خواسته محیط خانه را در نوردیده و همسایگان را به دو جهت سر و صدای این خانه و نیز داشتن همسایه ای عصبی که به تناسب عصبی بودنش از منطقش کاسته گردیده است، آزرده خواهند نمود و از طرفی همکاران این افراد عصبی و بی منطق و آن کودک سوخته دل نیز با آنان مشکل خواهند داشت.

روابط درون خانوادگی والدین و بهداشت روان نوجوانان و جوانان در شمال و جنوب تهران

ایران فرجی- مسعود سیرتی نیر- محمد علی خوشنویس
در جهان معاصر آنچه با تمام تلخی حقیقت انکارناپذیر است انحطاط بنیاد خانواده است. این انحطاط آثار و تبعات سقوط ارزشهای اخلاقی و بی خبری از تربیت حقیقی و برنامه انسان سازی اسلام است که جوامع امروز را با بن بست های عظیم روحی فکری و معنوی مواجه ساخته است. بدون شک دین اسلام راه و رسم کامل و جامعی برای زندگی اسنان در جهات و ابعاد گوناگون دارد و خانواده را نخستین و مهمترین کانون تربیت و سازندگی انسانها معرفی نموده است، به طوری که الگوهای لازم را در اختیار گذارده و بر این اساس بار مسئولیت والدین بسیار سنگین تر گشته است. از دیدگاه اسلام خانواده یک واحد حقیقی فرهنگی بیولوژیکی و اجتماعی است که افراد آن از کوچک و بزرگ با یکدیگر ارتباط معنوی دارند و هر یک از آنها را بر دیگری حقی است که در پیشگاه خدای خود مسئولند، بنابراین می توان ادعا نمود که تمامی نابسامانیهای موجود خانواده در جوامع اسلامی در وجه اول از این ناشی شده است که دستورالعمل های اسلام آنچنان که باید در بین مسلمانان جدی گرفته نشده است. از آنجایی که تحقیقات باید پاسخگوی نیازها و مشکلات موجود و نیز الگویی جهت راهگشایی در معضلات دامنگیر جامعه باشند و چون پژوهشهای انجام گرفته در زمینه تاثیر نقش روابط درون خانوادگی در بهداشت روانی فرزندان که از گرانمایه ترین سرمایه های معنوی جامعه هستند در کشور ما ناچیز بوده لذا با توجه به اهمیت موضوع یک مطالعه مقدماتی توصیفی و تحلیلی به منظور تعیین تاثیر روابط والدین بر بهداشت روانی نوجوانان و جوانان انجام گرفت در این تحقیق تعداد 400 نفر در گروه آزمون و 400 نفر در گروه شاهد از دانش آموزان مدارس دولتی تهران به صورت نمونه گیری تصادفی تحت مطالعه قرار گرفتند. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه ویژگیهای فردی و خانوادگی دانش آموزان و آزمون شخصیتی و ودورث بود، یافته های ارائه شده در جداول مختلف بیانگر این مطلق است که در محیط خانوادگی سالم (گروه آزمون) به علت روابط صحیح حاکم بر فضای خانواده از قبیل احترام متقابل، سازگاری، و تفاهم و همفکری والدین با یکدیگر و سایر اعضا فرزندان آنها از سلامت روانی برخوردار بوده در حالی که در گروه شاهد رفتار ناصحیح والدین نسبت به یکدیگر و اختلاف درگیری با فرزندان موجبات بروز اختلالات رفتاری از جمله عصبانیت، بی قراری، پرخاشگری، وسواس، تمایلات ضد اجتماعی و همچنین اضطراب و افسردگی و ... در آنها گشته است.
بحث و نتیجه گیری: به طور کلی مطالعه تمام یافته های بدست آمده از این پژوهش بیانگر این مطلب است که روابط والدین با یکدیگر و نیز با فرزندان نوجوان و جوان خویش عامل عمده موثر در سلامت روانی آنها بوده به طوری که آزمون آماری انجام شده برای تعیین همبستگی بین روابط والدین و فرزندان آنها و حتی ارتباط میزان همفکری احترام متقابل و سازش والدین با بهداشت روانی فرزندان آنها معنی دار بودن تفاوت میان فراوانی های مشاهده شده و مورد انتظار را تایید می کند. نتایج بررسی حاضر می تواند به عنوان مطالعه مقدماتی مورد توجه محققان در این زمینه قرار گیرد و امید است این نتایج و توصیه ها و پیشنهادات عملی ارائه شده در اصل مقاله بتواند خانواده ها به ویژه مسئولین متعهد و دلسوز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، همه دست اندرکاران به ویژه روحانیون و مبلغین که مسئولیت خطیری در تربیت آحاد جامعه بعهده دارند را یاری نماید.

نقش خانواده در بهینه ساختن روابط عاطفی و روانی اعضا و تاثیر برنامه های تلویزیون بر آنها

محمدعلی خوشنویس- مهتاب سادات موسوی نسب
خانواده به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی اساس تشکیل جامعه و پایه حفظ عواطف انسانی است که هر چه بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد. خانواده در زمره عمده ترین سازمانهای اجتماعی و واحدی اجتماعی با ابعاد گوناگون زیستی، انتقادی، حقوقی، اجتماعی است. خانواده از دیدگاه برخی صاحبنظران ، معیار شناخت و سنجش آسیبهای اجتماعی است. خانواده را به سه نوع تقسیم کرده اند که هریک ویژگیها و مفاهیم خاص خود را دارا هستند که عبارتند از:
- خانواده متزلزل: این خانواده هدف اصلی خود را از دست داده و آرمانش را از دست داده و از درون تهی گشته است و با هر ضربه ای بیشتر متلاشی می گردد. روابط اعضای این خانواده خصمانه و غیر دوستانه است و اعضای آن از پذیرش مسئولیتها سرباز می زنند در این خانواده ها از آینده ای روشن خبری نیست.
خانواده متعادل: نوعی بصیرت و اعتماد به نفس را در انسان می آفریند این نوع خانواده در هنگام مقابله با موانع و مشکلات از شیوه ای منطقی استفاده می کنند و تصمیمات به موقع و مقتضی می گیرند، در این خانواده تبادل عاطفی، مثبت گرایی و تفاهم و مشارکت و همگرایی وجود دارد.
- خانواده متکامل: پس از ایجاد خانواده متعادل و در تکامل آن به خانواده متکامل می رسیم وقتی شکوفا می شودکه حداکثر قابلیتها و توانایی های وجودی اعضای آن کشف شده ، پرورش و توسعه می یابد این خانواده ها نه تنها مشکل ندارند بلکه مشکل گشا هم هستند.
با توجه به اهمیت این موضوع که خانواده در تعادل روانی اعضای آن و اجتماع تاثیر بسزایی دارد پژوهشگران بر آن شدند تا تاثیر برخی از ارتباطات جمعی موجود را در خانواده و سپس بر روابط فیمابین اعضای آن بررسی نمایند و از بین آنها تلویزیون انتخاب شد زیرا بیشترین ارتباط را با جامعه داراست و تاثیر آن بر روابط عاطفی بین اعضای خانواده مخصوصا والدین با فرزندان و بالعکس سنجیده شد. در این تحقیق که با هدف تعیین میزان تاثیر برنامه های تلویزیون بر نحوه ارتباط اعضای خانواده با یکدیگر به عمل آمد تعداد 150 نفر از دانش آموزان مدارس راهنمایی مورد پژوهش قرار گرفتند. روش مطالعه به صورت توصیفی تحلیلی انتخاب شده.
در مجموع پس از گردآوری اطلاعات نتایج زیر استخراج گردید:
-به جای مبحث و تبادل نظر در خصوص مسائل روز بیشترین وقت مفید به تماشای تلویزیون می گذرد.
- چون به صورت دسته جمعی به تماشای تلویزیون پرداخته می شود و در نتیجه بسیار مفید خواهد بود اگر تلویزیون برنامه هایش را طبق اصول خاص تربیتی- فرهنگی بنا نهد.
- حدود 89 درصد اوقات فراغت خود را با تماشای تلویزیون سپری می نماید.
- زمان سکوت در هنگام تماشای تلویزیون بسیار زیاد است.
- 42 درصد از جامعه در خصوص طرح مشکلات در خانواده جواب منفی داده اند و علت آن را تماشای تلویزیون دانسته اند که بسیار قابل توجه است.
در مجموع تلویزیون را به عنوان کانال تربیتی می توان مطرح نمود مشروط بر آنکه با اهداف خاص برنامه های آن پخش گردد که در ارائه مطالب به بحث و گفتگو پرداخته خواهد شد.
منبع:ماهنامه دینی، فرهنگی و اجتماعی مسجد



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دوستی ( چهارشنبه 90/12/24 :: ساعت 5:39 عصر )

»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

آسیب ارتباط های اینترنتی در افراد متأهل
تصور جوانان از ارتباط زوجین مخدوش است
دوستی به نیت ازدواج یا تعرض؟
راهکارهای پیشگیری از دوستی های خیابانی دختر و پسر
هویت دوستی های خیابانی
ازدواج و دوستی های خیابانی
آسیب شناسی دوستی های خیابانی و پیامدهای آن
دوستی اینترنتی و اخاذی 20 میلیونی از دختر جوان
دوستی اینترنتی؛راه رفتن روی لبه تیغ
دوستی اینترنتی؛راه رفتن روی لبه تیغ
سوء استفاده از یک رابطه دوستی اینترنتی !
دوستی های اینترنتی
داستان پایان یک دوستی اینترنتی خاموش
آسیب های دوستی
کمک به دوست یابی فرزندان
[همه عناوین(174)][عناوین آرشیوشده]


و[20] . در[14] . به[9] . از[9] . را[9] . دوستی[6] . که[6] . می[6] . خود[6] . دوست[6] . است[5] . با[5] . که[5] . دوستان[5] . دیگران[4] . شما[4] . کند[4] . ویژگی[4] . آنها[4] . داشته[4] . بیشتری[4] . خوب[4] . دارند[3] . دنیا[3] . آن[3] . این[3] . باید[3] . انسان[3] . کنار[3] . یک[3] . متمایز[3] . سبب[3] . شرایط انتخاب دوستان[3] . سری[3] . گردد[3] . دوستان اینترنتى‏[3] . دوستان اینترنتى، دشمنان خانگى[3] . رابطه[3] . زیرا[2] . دین[2] . دوستی اینترنتی؛راه رفتن روی لبه تیغ[2] . صمیمی[2] . مدل لباس[2] . کار[2] . ولی[2] . ویژگی های دوست خوب[2] . یک[2] . وجود[2] . ی[2] . یا[2] . مانند[2] . موحدی[2] . شکل[2] . صحیح[2] . نیازهای[2] . نیز[2] . های[2] . انسان،[2] . باشند[2] . باشید[2] . برقراری[2] . انواع دوستان[2] . پذیرفته[2] . آسیب های دوستی[2] . آخرت[2] . است.[2] . او[2] . اسرار دوستی برای هر روز از ماه، گفتاری کوتاه پیشنهاد شده است.[2] . دنیای جوان هیجان انگیز است و خطرآفرین[2] . دارد[2] . روابط[2] . خط قرمز در دوست داشتن کجاست؟[2] . جهنم[2] . برای دوستان خود دعا کنید![2] . بهشت[2] . خانه دوست کجاست؟ محققان می‌گویند داشتن دوستان صمیمی می‌تواند ب[2] . جان[2] . چه[2] . چه خطراتی کاربران اینترنت را تهدید می کند؟خطرات چت کردن چیست؟ . چه وقت دوستیها رنگ می بازد؟ . چه کنیم تا دوستی هایمان پایدار بماند سعی کنید در زمینه دوستیابی . چهره های خائن . چون . حالا شروع کن . حس رقابت به رابطه تان صدمه می زند . حسادت گاهی عشق را از بین می‌برد . حساسیت‎ها، . حسن . حصار زبان مانع ارتباط می شود . حضور . حقه مجله قدیمی . حیله یا بازی . حکم شرعی دوستی با گناهکاران راهکارهای برای هدایت گناه کار مهم . خاص . جدید ترین مدل های لباس . جدیدترین . جدیدترین مدل های لباس . جرائم اینترنتی . جرائم اینترنتی چیست؟ . جعبه ابزار زن و مرد . جلوگیری از دلزدگی مردان نسبت به همسر خود . جلوگیری از طلاق . جلوه . جهان . به ارزشهایتان پایبند باشید . به دخترانش علاقه زیادی دارد . به دوستان خود خیانت نکنیم . به طرف خانه . به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست 10 راه برای پیدا کردن دوست و . به کار انداختن نیروی اعتماد به نفس . به کارهایش توجه کنید نه حرفهایش . بهای خیانت . بهترین . بهترین دوستشان باشید . بهترین مدل های لباس . خانواده همسرتان را دریابید... . خرد . خردمند ساختن بی خردی . بودن از آن پس برای همیشه . بررسی عوامل طلاق و جدایی همسران . جوانی . چاپلوس . چت . چرا مردها نمی توانند شغلشان را حفظ کنند . چرا نباید کودکان از اینترنت فاده کنند؟ . چگونه باید از مردها انتقاد کنیم . چگونه به فرزندمان بگوییم سیگار نکشد . خطر اینترنت برای کودکان و نوجوانان . خطرات اینترنت برای کودکان و نوجوانان . خطراتی دارد . خلق . خوار تشویق و حمایت . خوار نوازش . خواستگاری نویسنده: اکرم حسین زاده-محمد احسان تقی زاده شناخت همسر . خواسته‏های عشق زندگی‏تان در اولویت هستند . خواهد . خـواهـید . خوب به نظر رسیدن و خوب نگاه کردن . پارسایی . پدیده . خوش . خوگاری . خوی . خیالباف . خیلی حسود . دارای صبر ایّوب . روحی . روز بیست و پنجم . روز بیست و دوم . روز بیست و سوم . روز بیست و ششم . روز بیست و نهم . روز بیست و هشتم . روز بیست و هفتم . روز بیستم . روز چهلم . روز سی و پنجم . روز سی و چهارم . روز سی و دوم . روز سی و سوم . روز سی و ششم . روز سی و نهم . روز سی و هشتم . روز سی و هفتم . روز سی و یکم . روز سی‏ام . روز شانزدهم . روز نوزدهم . روز هفدهم . روزه سکوت . روش . ریشه . زر . زمانی برای خوشبختی نویسنده:خجسته ناطق منبع:روزنامه قدس اگر قص . زن ابزار جسمی و مرد ابزار موفقیت است . زنان مجرد و مردان متاهل . زندگی . زندگی زناشویی . زوال . زود رنج . زیاده‎روى . دارد. . دامن . داستان پایان یک دوستی اینترنتی خاموش . داشت. . داشتن . در اینترنت چه سوءفاده هایی وجود دارد؟ . در مورد مردانی که طلاق گرفته اند عجله نکنید . درجات . درخت دوستی «داستان یک دوست » یکی از پرسش های مهم در باب دوستی . درخواست . دشمنى . دعای عشق برآورده می‏شود . دقت . دلایل ناسازگاری همسران جوان . دلسرد نشوید . دهد . دو اشتباه=دو اشتباه . دو دل . دو کلید طلایی . دوران . دوره ماهانه زنانه . دوست خوب دوستی است که... در جهان امروز وجود برخی از وسائل ارتبا . دوست یابی . دوست یابی (قسمت پنجم . دوست یابی (قسمت چهارم) . دوست یابی (قسمت سوم)تفاوت ها را جشن بگیریم . دوست یابی (قسمت ششم . دوست‌یابی به سبک ماهی‌ها چکیده: دوست‌یابی، به سبک ماهی‌ها، همان‌ . دوست، . اسلامی . اسلحه ای در جیب . اشتباهات رایج در زمان خواستگاری 1- انکار و یا نادیده گرفتن اطل . اشترنبرگ . اعتقاد . اعتیاد . اعمال . افراد . افراد سود جو در اینترنت . اقدامات دوستانه . اگر . انتخاب . انتشار . اندازه . اندوزی . اوّلاً . ای . ایجاد . ایده آل ها و برخوردهای بد . ایرونی . ایمان . ایمیل های مزاحم . ایمیل های مزاحم چیست؟ . استراتژی اغوا . استفاده بیشتر از زبان قراردادی . از تطبیق همسر تا زن ذلیلی . از نظر جسمی ضعیف . ازدواج و خانواده بدون شک تعاملات درون خانواده یکی از مهمترین عوا . ازدواج و دوستی های خیابانی . اساس مرد . اساسی . آداب دوستی با همکاران . آداب دوستی با همکاران آیا می‌دانستید نزدیک به 20 درصد از روابط . آداب دوستی را رعایت کنید . آداب رفاقت . آداب رفاقت نویسنده: آیةالله حسین مظاهری بحث ما در باره رفاقت . آرایش . آسیب ارتباط های اینترنتی در افراد متأهل . آسیب شناسی . آسیب شناسی تبلیغات اینترنتی . آسیب شناسی دوستی های خیابانی و پیامدهای آن . (تملق . ؛ . «داستان یک دوست » یکی از پرسش های مهم در باب دوستی آن است که: . 20 نکته کلیدی برای یک زندگی زناشویی سعادتمند . 40 چهره رفاقت . 45 . 6 دلیل برای دوست‌یابی در محل‌کار 1. ما تقریبا 220 روز از س . 6 راز شگرف دوست یابی دیل کارن معتقد است که شما می توانید طی دو . Love . Scale . Sternberg’s . Triangular . آثار سوء تبلیغات اینترنتی . آثار مثبت و منفی دوستی های دوران نوجوانی . آثار مثبت و منفی دوستی های دوران نوجوانی والدین و مسؤولان همیشه . آسیب‌شناسی رابطه بین دختر و پسر قبل از ازدواج . آسیب‎هایی . آموزش اختلاط . آن- . آن چه در دوستی مهم است ... . آنچه را دوست پسندد، نیکوست نویسنده:احمد حیدری ازدواج راه صحیح و . آیا شوهر می‌تواند در مقابل دیگران عیوب همسرش را بگوید؟ . آینده . آیین دوستی . ابتکار در قرارها . ابراز ناراحتی . اجتماعی . احترام . احساس آرامش می‌دهد . احکام کسانی که عشق گرفته اند!؟ نقل می کنند فردی که سرما خورده ب . احکام کسانی که عشق گرفته اند!؟ نقل می کنند فردی که سرما خورده ب . اخلاق . ادامه داستان: به زیبایی تمام، تام تونست با این فرمول سام را صمیم . پرهیز از مجادله . پسندد، . پسندیده . پوست و استخوان . پوشش زمستانی . پیامبرها الگوی عشق ورزی هستند . پیامد زندگی با همسر ایرادگیر . پیش نیازهای خواستگاری دوستان عزیز، ما سعی داریم در این مقاله شم . تأملی برآسیب‏شناسی دوستی ها . تا دلت بخواهد گاف . تاپ . تبلیغات هک موبایل چیست . تحصیل بعد از ازدواج . تحقیر . ترسو . ترویج .
 

>> بازدید امروز: 22
>> بازدید دیروز: 62
>> مجموع بازدیدها: 808464
» درباره من «

تکنیکهای دوست یابی، دوست خوب، دوست یابی

.::مرجع کد آهنگ::.

.::دریافت کد موزیک::.



» پیوندهای روزانه «

گردنبند love 2 love
گردنبند مروارید عشق
ساعت طرح عشق [1]
تی شرت عشق
آینه دکوراتیو طرح عشق
ست کامل مروارید عشق
ساعت دیواری فانتزی عشق
شال عشق
ساعت طرح romance نماد عشق
دفتر خاطرات عشق [1]
ساعت طرح عشق
ساعت عاشقانه مچی آشوبم تویی [1]
cshop
هالیوودشاپ [1]
مطالب جذاب و خواندنی [68]
[آرشیو(18)]

» آرشیو مطالب «
یک دوست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
ویژگی های دوست خوب
دوستان خوب یک سری ویژگی دارند که آنها را از دیگران متمایز می کن
یک دوست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
راهنمای برقراری ارتباط سالم با دیگران و دوست یابی
یک دوست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
اخلاق نیکو از ویژگی های یک دوست خوب است
ویژگیهای دوست خوب
دوسـتـان خـوب یـک سری ویژگی دارند که آنها را از دیگران متمایز می
درک دوستی‎های ارزنده و تفکیک آن از دوستی‎های نامناسب
نقش دوست در زندگی جوان
دوســت و دوستـــــــــــی
نقش دوستان در شکل‏گیری شخصیت نوجوانان
آیین دوستی
رفقای ناباب از راه مانیتور وارد خانه می شوند
میانه‎روى در دوستى و دشمنى
چگونه به دوستان نزدیک بگوییم «نه»
دوست یابی
سخنان معصومان علیهم السلام (روش دوست یابی)
چگونه تفریح کنیم؟
دوست یابی به سبک ایرونی طنز
شیوه های دوست یابی
دستورالعمل قرآنی:شیوه دوست یابی
مقیاس عشق مثلثی اشترنبرگ
به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست
6 راز شگرف دوست یابی
آثار مثبت و منفی دوستی های دوران نوجوانی
آداب دوستی با همکاران
چه کنیم تا دوستی هایمان پایدار بماند
6 دلیل برای دوستیابی در محلکار
خانه دوست کجاست؟
تأثیر دوست
ملاک‏هاى دوست خوب
دوست از دیدگاه بزرگان
دوست یابی و اخلاق اجتماعی در روایات
دوست با ارزش از دیدگاه امام علی (علیه السلام)
آسیب های دوستی
آیا دیوانه وار عاشق هستید؟
تست عشق - چه قدر عاشق هستید؟ میزان عشق خود را بسنجید
شناخت شخصیت عشقی شما - تست عشق

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «
عاشق آسمونی
عاشقان
دیار عاشقان
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
((( لــبــخــنــد قـــلـــم (((
همنشین
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
hamidsportcars
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند) HADERBAD SHENASI
شاعرانه
بهارانه
بلوچستان
قران
کارواش خانگی همه کاره جت مینی
هسته گیر آلبالو
دستگاه بادکش طبی بدن رفع خستگی و حجامت
آنلاین گلچین
اسپایکا
قدم بر چشم
چرخ خیاطی
فروش اینترنتی
میرسالار
سورپرایز
أنّ الارض یرثها عبادی الصالحون
بهترین نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری
مشاور
اسیرعشق
روانشناسی آیناز
جبهه مقاومت وبیداری اسلامی
فریازان (تویسرکان)...faryazan
امام مهدی (عج)
طراوت باران
کافه محلی است برای جمع شدن وسرچشمه آغاز زایش هرچشمه است
کلبه عشق
دخی رپر
یادداشتها و برداشتها
جنون قلم
جهاد ادامه دارد...
شعر و پیامک و ...
عکس سرا- فقط عکس =کیلیپ=موزیک.
تیشه های اشک
فقط عاشق ها وارید شوند.................منامن
سلام آقاجان - خرید و فروش محصولات کشاورزی و عطاری ها
عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان
❤ღنیلوفرهای آبیღ❤
گیاهان دارویی
سرزمین رویا
اصل 110، اصل ولایت فقیه (ولایت نیوز)
گلبرگ
تسنیـــــمــ.ــــــــ..ـــــــ
The best of the best
قافیه باران
یامهدی
من الغریب الی الحبیب
نور
مجموعه بیانات رهبر معظم
امیر محمد
عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین
محمد قدرتی MOHAMMAD GHODRATI
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
نه/ دی/ هشتاد و هشت
ماه
پرسش مهر
تنهاترین عاشق
ســـــــــرزمـــــــیـــن آهــــــن
سرود عرش
کیمیا
تنهای غریب
نوری چایی_بیجار
* روان شناسی ** ** psycology *
خانه داری، گل آرایی، دوخت لباس زنانه و مردانه، تزیین منزل
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

TAT ANJELINA
مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
راه و راهنما
خط بارون
نبض شاهتور
آمرین به معروف و ناهیان از منکر
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
بیستِ E بیستترین فروشگاه
بهترین ها برای ایرانیان
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
بر و بچه های ارزشی
ALAKI
Sea of Love
یا غیاث المستغیثین - روز های آبی من
for you
مذهب عشق
پایگاه سایبری شهید حاج حفظ الله عابدینی
اتیسم
گوناگون و زیبا
روان شناسی کودک
امپراتوری هخامنشیان
برای خودم
عاشق دلباخته
هامون و تفتان
کتابخانه دیجیتال روانشناسی
جنبش قطره سرگشته
وباگی خالی از خنده
شوون بندرعباس چه خوش هسته
کتاب الکترونیکی
اسمون
روان شناسی
پنجره ای رو به خاطرات...
ایران در پیچ و خم تاریخ
عکس متحرک و انیمیشن حیوانات گیاهان کودکان بالن گوشی پرندگان
روبان اصفهانی(اموزش رایگان قدم به قدم هنرهای دستی باعکس)
پرسش مهر ... پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟
تنها
mled.parsiblog.com
این وبلاگو واسه عشقم ساختم (***VAHIDE***)
lovlyworld
حس4
دوستت دارم....توچی..
جاذبه
دوستت دارم
پراکلیتوس آمده
سایه
Best Friends 1375/2/29
فیلم، کارتون، سریال ایرانی، خارجی، موسیقی پاپ، کلاسیک
چه توا
طوفان در پرانتز
پرنسس خشگله عکس دانلود نرم افزار و بازی narmafzar gam aks
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
گالری لوازم آرایشی، بهداشتی
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
پارس دانلود
سوپر لینکستان لیندا
گالری دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره
گالری نرم افزارهای مالی، اداری حسابداری و انبارداری
گالری بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک، برنامه نویسی
مقالات اختلالات رفتاری و روانی...
گالری بهترین بازیها و سرگرمیهای حادثه ای و فکری
پسران جوان
سیستم عامل، طراحی گرافیک و برنامه نویسی
غلط غولوت
گالری نرم افزارهای مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عمران
گالری آموزش زبان های انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
گالری سریال ها، فیلم ها، کارتون های ایرانی و خارجی و نرم افزار
چهارراه
بهترین نرم افزارهای آموزشی زبان برای ایرانیان
کیتهای الکترونیکی،لوازم منزل، خودرو، موبایل،الکترونیکی
کتب الکترونیک، مجلات روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، فنی، مهندسی،
بهترین دستبند، انگشتر، گردنبند، مدال، سرویس، گوشواربرای ایرانیان
سوپر لینک خشگل دختر
بهترین نرم افزارهای بازی سرگرمی،حادثه ای، اتومبیلرانی،فکری، ورزش
گالری بهترین نرم افزار، کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
بهترین نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی
بهترین های نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی
بهترین نرم افزارموبایلهای سامسونگ، سونی اریکسون، موتورلا، نوکیا
میعادگاه
بهترین نرم افزارهای آموزشی برای ایرانیان
بهترین لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
گالری بهترین دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره
وقت اضافه
بهترین های نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری برای ایرانیان
گالری بهترین لوازم آرایشی، لاغری، بهداشتی، عطر، ادکلن
گالری بهترین نرم افزارهای بازی سرگرمی،حادثه ای، اتومبیلرانی،فکری
نرم افزارهای کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
جکستان . عکاسخانه
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی
نرم افزار موبایل نوکیا، سونی اریکسون، موتورلا،
خطوط شکسته ی یک ذهن
گالری بهترین نرم افزار آموزش زبان های انگلیسی
نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
w x y z * دبلیو ایکس وای ضد * کد
گالری بهترین ها در رنگین کمان
بهترین نرم افزارهای آموزشی برای ایرانیان
boygirl
مرد جوان
پایگاه عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
کتاب، مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغتنامه، شعر، داستان
دستبند، انگشتر، گردنبند، مدال، سرویس، گوشواره، زیورآلات
نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری،
لوازم بهداشتی آرایشی،عطر ، آدکلن ، لوازم لاغری و کرم
نرم افزار کامپیوتر سیستم عامل، انیمیشن، طراحی گرافیک
نرم افزار کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عم
فروشگاه نرم افزارهای نوکیاو موتورلا و سونی اریکسون و سامسونگ
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
نرم افزارهای میکس مونتاژ و آموزشی میکس مونتاژ
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
معماری وشهر سازی
!!!نگاتیو
دخترک کوچک تنها
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دهکده مجازی ...
دختر غریب
دانلود سانسور نشده های سریال افسانه جومونگ
پرسش مهر . ...... چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
رویای معین
عکاسخانه
عکس های توپ گلها همه آفتاب گردانند
جک جک جکستان
پیچیدگی سکوت

گرانبهاترین کالا در گرانترین فروشگاه، بهترین خرید بهترین یادگاری
کالای بیستِ بیست در فروشگاه بیست وای بیست
فرهنگی هنری، عکس، مدل لباس، مانتو، ژاکت، سارافون دخترانه و زنانه
بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک و برنامه نویسی
گالری لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
گالری بهترین کتب مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغتنامه
بهترین ها برای ایرانیان
بهترین ها برای ایرانیان
کلاهبردران، معرفی کلاهبرداران و شیادان و شگردها و شماره تلفن شان
گالری بهترین ها
سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو ت
آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی
آموزش زبان های خارجی و قواعد و گرامر زبان
مقالات مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
راهنما
نرم افزارهای آموزشی زبان برای ایرانیان
خود کنترلی
چـــــاوش ( اعتراضی که شاید به گوش برسد )
خنده بازار
آرایشگری و زیبایی و بهداشت پوست
سوالات کنکور دکتری
انجام پروژه های دانشجویی برای دانشجویان کنترل
فروش دستگاه دلمه پیچ, فروش دستگاه دولمه پیچ
ذرت دانه کن
ساعت مچی در استایل مار کبری
کلاه بافتنی
وبلاگ شخصی محمد
فریاد
نمونه سوالات پیش دانشگاهی و متوسطه رشته های ریاضی، تجربی، انسانی
مدرن
سروش مارکت
دیجی بازار
مطی جون
پد ضد عرق Underarm shild
همه چی داره(گوناگون)
فروشگاه سی گل
دیجی فروش
مهدویت
دلداده
♫♪زیبـــاے مُرداب ♪ ♫

» صفحات اختصاصی «

» لوگوی لینک دوستان «


» طراح قالب «